Hozzávalók:
50 dkg sovány sertéscomb
2 db zöldpaprika
2 db sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 db fehérrépa
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint fűszerpaprika
só, bors
rozmaring
Elkészítés:
A húst kis kockákra vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk. A zöldpaprikát, sárgarépát és a fehérrépát tisztítás után felkarikázzuk.
Az olajon üvegesre fonnyasztjuk a hagymát, majd a tűzről lehúzzuk, és belekeverjük a fűszerpaprikát. Ráöntünk egy evőkanál vizet, és felforraljuk. A húst beletesszük, fehéredésig kevergetve pirítjuk, majd ráöntünk fél pohár vizet, és befedve puhára pároljuk. Végül belekeverjük a zöldségeket, sóval, borssal és rozmaringgal ízesítjük, és addig főzzük, amíg mind a hús, mind a zöldségek megpuhulnak.
Utolsó kommentek