Hozzávalók:
8 db csirkecomb
40 dkg vecsési savanyú káposzta
50 dkg burgonya
2 fej vöröshagyma
1 dl olívaolaj
só, bors
Elkészítés:
A vöröshagymákat megtisztítjuk, apróra vágjuk, megsózzuk, majd fél dl olívaolajon üvegesre pároljuk. A megpárolt hagymát közepes méretű tűzálló tál aljába simítjuk. A savanyú káposztát ráterítjük a hagymára.
A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, egyenletesen beborítjuk vele a káposztát. Megsózzuk, borsozzuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a burgonya tetejére rakosgatjuk.
A húst a maradék olívaolajjal meglocsoljuk, a tepsit alufóliával szorosan lefedjük. 200 fokos sütőben, lefedve, 1 órát pároljuk, majd a fóliát levéve, 180 fokon 20 percig pirítjuk.
Forrás: yasmine-bazarja.blogspot.com
Utolsó kommentek