Hozzávalók:
1 db ananász
50 dkg csirkemellfilé
2 evőkanál olívaolaj
1 üveg marokkói sáfrányos mártás
Elkészítés:
Az ananász két végét levágjuk, hosszában negyedeljük, majd a középső részét eltávolítjuk. Szeleteljük, bekenjük egy kis olajjal, és félretesszük.
A nagyobb kockákra vágott csirkemellet félcentis közöket hagyva 4 grillnyársra tűzzük. A nyársak egyik oldalát bekenegetjük a sáfrányos mártással.
A nyársakat a grillrostélyra helyezzük, közvetlenül a közepesen erős hőforrás fölé. 7 perc grillezés után megfordítjuk őket, és a húsok másik oldalát is bekenjük a szósszal. Az ananászszeleteket is a grillre tesszük, és a csirkével együtt még 6-8 percig sütjük, közben egyszer megfordítjuk.
Utolsó kommentek