Hozzávalók:
2 fej brokkoli
2 evőkanál olívaolaj
450 g paneer sajt
2 teáskanál garam masala
2 gerezd fokhagyma
2 db chili paprika
2 db citrom
naan kenyér
Elkészítés:
A brokkolit kisebb darabokra vágjuk, majd egy nagy lábosban, forrásban lévő sós vízben előfőzzük néhány perc alatt. A főzővízből merjünk ki egy keveset, és tegyük félre, aztán a brokkolit szűrjük le és hagyjuk a szűrőben.
Közepes lángon forrósítsuk fel az olajat egy serpenyőben. A paneer sajtot szeleteljük, a szeleteket sózzuk meg, és süssük őket aranyszínűre mindkét oldalukon 2-3 perc alatt. Toljuk ki a serpenyő szélére, aztán adjuk hozzá a garam masalát, a finomra aprított fokhagymát és a chilit, öntsük alá a félretett főzővizet, és főzzük még 2 percig. Tegyük rá a brokkolit a citrom levével és héjával együtt, aztán az egészet forgassuk össze, forrósítsuk át, és tálaljuk meleg naan kenyérrel.
Utolsó kommentek