Hozzávalók:
13 dkg keksz
10 dkg vaj
1 kiskanál kristálycukor
2 dkg étkezési zselatinpor
2 db lime
40 dkg túró
20 dkg mascarpone krémsajt
15 dkg porcukor
3 dl habtejszín
Elkészítés:
A finomra tört kekszet a kristálycukorral együtt hozzáadjuk a felolvasztott vajhoz. A masszát egy szögletes sütőforma aljába nyomkodjuk, és amíg a tölteléket készítjük, behűtjük.
A lime-ok levét kifacsarjuk, elkeverjük benne a zselatint a tasakon olvasható útmutató szerint. A túrót villával áttörjük, alaposan elkeverjük a krémsajttal, a porcukorral, a reszelt lime-héjjal, majd hozzávegyítjük a lime-os zselatint. A krémhez hozzáadjuk a felvert tejszínhabot, és elosztjuk a kihűlt tésztán.
Lefedve 8-24 órára a hűtőbe tesszük.
Forrás: TV Paprika
Utolsó kommentek