Hozzávalók:
4 db alma
50 dkg gomba
15 dkg camembert
3 dl tejszín
20 dkg edami sajt
szerecsendió
őrölt gyömbér
1 csokor petrezselyemzöld
25 dkg főtt lasagne tészta
1 db vöröshagyma
Elkészítés:
A gombát megmossuk, meghámozzuk, daraboljuk. A hagymát apróra vágjuk, egy kis olívaolajon megdinszteljük, majd megpirítjuk benne a gombát. Mossuk, hámozzuk, majd szeleteljük fel az almát.
Vajazzunk ki egy magas falú tepsit, tegyünk le egy sor tésztát az aljára. Pakoljuk rá a gomba egy részét, tegyünk rá almát, majd camembert-t. Ismételjük a rétegezést úgy, hogy a végén be tudjuk teríteni tésztával.
Keverjük ki a tejszínt a fűszerekkel, öntsük le a tésztát, és szórjuk meg reszelt sajttal. 180 fokos sütőben süssük kb. 20 percig, míg a sajt ráolvad a tetejére.
Utolsó kommentek