Hozzávalók:
1 evőkanál méz
1 citrom leve
0,25 dl húsleves alaplé
1 evőkanál szójaszósz
4 db csirkemell
1 evőkanál étkezési keményítő
1 teáskanál olaj
2 db sárgarépa
2 db kaliforniai paprika
0,1 kg cukorborsó
Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a mézet a citromlével, az alaplével és a szójaszósszal, majd tegyük félre. A húst kockázzuk fel és keverjük össze az étkezési keményítővel, hogy az mindenhol jól befedje. Forrósítsuk fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk benne a csirkét, amíg a széle kissé aranybarnára sül.
A sárgarépát, paprikát és a cukorborsót daraboljuk fel, és adjuk a húshoz. Néhány perc pirítás után öntsük hozzá az alaplét, és addig fűzzük, amíg a hús teljesen átfő és a zöldségek megpuhulnak. Tésztával tálaljuk.
Utolsó kommentek