Hozzávalók:
30 dkg tonhalkonzerv
2 tojás
3 dkg vaj
1 kis doboz paradicsompüré
2 gerezd fokhagyma
bors, oregánó, só
2 evőkanál cukor
2 evőkanál olaj
fél kg lasagnetészta
2 db paradicsom
Elkészítés:
A tojásokat megfőzzük. A halat lecsepegtetjük, hozzáadjuk az áttört tojásokat, a puha vajat és péppé keverem. Az olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, 3 dl vizet, sót, borsot, oregánót és kicsit összefőzzük.
Egy tepsit kiolajozunk, ráteszünk egy réteg tésztát. Megkenjük a tonhalas raguval, ráteszünk újabb réteg tésztát, újabb ragut stb. Ez így megy egészen addig, míg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére ráöntjük a paradicsommártást és elkenjük rajta. A tetejét paradicsomszeletekkel díszítjük. Forró sütőben szép pirosra sütjük.
Utolsó kommentek