Hozzávalók:
25 dkg reszelt sárgarépa
1 db vöröshagyma
1 mokkáskanál őrölt római kömény
1 mokkáskanál koriander
2 evőkanál petrezselyemzöld
1 mokkáskanál sütőpor
1 evőkanál lenmag
15 dkg teljes kiőrlésű liszt
só, bors
1 dl olívaolaj
3 db tojás
Elkészítés:
A vöröshagymát felkockázzuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk. Egy nagy tálban a répát a hagymával, a fűszerekkel, a sütőporral, a lenmaggal, a liszttel és a tojásokkal összekeverjük, majd sózzuk, borsozzuk. Az olívaolajat egy nagy serpenyőben felmelegítjük, a masszát 8 részre osztjuk, kerek pogácsákat formázunk belőlük, és mindkét oldalukon szép pirosra sütjük.
Forrás: Ízek és érzések
Utolsó kommentek