Hozzávalók:
180 g rozsliszt
125 g teavaj
0,5 kg vöröshagyma
1 db póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
8 g kókuszzsír
3 db tojás
60 g pannónia sajt
1 dl főzőtejszín
4 db virsli
petrezselyem
Elkészítés:
Készítsük el a tésztaalapot. 1 tojást verjünk fel, adjuk hozzá a rozslisztet és a felolvasztott vajat, sózzuk, borsozzuk. Nyújtsuk 0,5 cm vékonyra, majd egy piteformát béleljünk ki vele.
A kókuszzsíron pároljuk meg a felkockázott vöröshagymát, a fokhagymanyomón áttört fokhagymát és a karikákra vágott póréhagymát. A maradék tojásokat verjük fel, adjuk hozzá a tejszínt, majd kevergessük, míg csomó mentes nem lesz. Sózzuk és borsozzuk.
A korábban elkészített tésztát vegyük ki a hűtőszekrényből. A formában lévő tésztát előmelegített sütőben 180 fokon süssük 20 percig. Miután kivettük a sütőből, terítsük szét rajta egyenletesen a hagymás ragut ezután öntsük a tetejére a virsliket, majd szórjuk meg reszelt sajttal és petrezselyemmel. Süssük még 20 percig.
Utolsó kommentek