Hozzávalók:
60 dkg csiperkegomba
1 fej vöröshagyma
40 dkg darált sertéshús
3 db tojás
1 szelet kenyér
1 csokor petrezselyem
4 gerezd fokhagyma
só, bors
zsemlemorzsa
étolaj
Elkészítés:
A megtisztított hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a felaprított gombát, sózzuk, s fedő alatt addig pároljuk, míg elfő a leve. Ha kissé hűlt, apróra vágjuk. A kenyeret beáztatjuk.
A darált húst, a gombát, a tojást, az apróra vágott petrezselymet, sót, borsot, a préselt fokhagymát, a kifacsart kenyeret összekeverjük. Két rudat formázunk belőle, zsemlemorzsában megforgatjuk, és 180 fokos sütőben 40 perc alatt készre sütjük.
Utolsó kommentek