Hozzávalók:
4 db közepes méretű újkrumpli
1 kis fej lilahagyma
1 db piros húsú paprika
1 db sárga húsú paprika
1 db zöld húsú paprika
6 tojás
1 kiskanál friss rozmaring
csipetnyi só, frissen őrölt bors
Elkészítés:
A fél centi vastag szeletekre vágott krumplit az apróra vágott hagymával együtt kevés forrásban lévő vízben, fedő alatt 7 percig főzzük. Ekkor beletesszük a paprikát, és lefedve további 5 percig főzzük. A megfőtt zöldségeket leszűrjük, és a harmadát egy vékonyan kiolajozott palacsintasütőbe töltjük.
A felvert tojásokhoz keverjük a rozmaringot és a sót, és a harmadát ráöntjük a zöldségekre. Közepes lángon sütjük. Amikor a tojás a tetején megdermedt, akkor van kész. Még kétszer megismételjük, a maradék alapanyagokkal.
Forrás: TV Paprika
Utolsó kommentek