Hozzávalók:
30 dkg spenótos tagliatelle
20 dkg gomba
10 dkg ementáli sajt
2 dl tej
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
0,5 csomó petrezselyemzöld
vaj
só
Elkészítés:
A makarónit sós vízben kifőzzük, leszűrjük. A hagymát, a gombát, a paprikát és a paradicsomot apróra vágjuk, a vajon együtt megpirítjuk, és ebbe forgatjuk bele a tésztát és a petrezselyemzöldet.
Elkészítjük a mártást: a tojást a tejjel feltesszük főni, sűrűsödésig keverjük, majd belekeverjük a reszelt sajtot. Végül a tésztát a mártással leöntve tálaljuk.
Forrás: Verő Juli, Jámbor Zsóka - Olcsón, egészségesen
Utolsó kommentek