Hozzávalók:
2 db csirkecomb
2 db csirkemell
2 db tojás
15 dkg liszt
15 dkg zsemlemorzsa
magyaros sültek fűszersó
Elkészítés:
A csirkét jól megmossuk, feldaraboljuk. Besózzuk a fűszersőval, és bepanírozzuk. Egy serpenyőben olajat forróra melegítünk, és beletesszük a bebundázott csirkedarabokat. Először fedő nélkül az egyik oldalát világosbarnára sütjük, majd megfordítjuk a csirkedarabokat, és fedő alatt nagyon kis tűzön, lassan átsütjük.
Amikor a másik oldal is világosbarna, még egyszer megfordítjuk a csirkedarabokat, és rövidebb ideig az első oldalt is sütjük még, hogy biztosan átsüljön. Ha jól átsültek a szeletek, kiszedjük őket, és konyhai papírtörlőre tesszük, hogy felszívódjon róluk a felesleges zsiradék.
Utolsó kommentek