Hozzávalók:
75 dkg krumpli
8 db csirkecomb
só, bors
30 dkg füstölt kolbász
10 dkg füstölt sajt
10 dkg trappista sajt
fél póréhagyma
2 dl ajvár
Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és kivajazunk egy nagy jénai tálat.
A krumplit meghámozzuk, egy cm vékonyan felkarikázzuk, és szétterítjük a jénaiban. Sózzuk, borsozzuk, m egkenjük ajvárral.
A kolbászt és a póréhagymát is felkarikázzuk, majd egyenletesen eloszlatjuk a burgonyán. Ráfektetjük a megsózott és ajvárba forgatott csirkecombokat. Fóliával befedjük, és kb. 40 percig sütjük, amíg a burgonya félig meg nem puhul.
A kétféle sajtot lereszeljük, eloszlatjuk a húson, és fólia nélkül még 20 percig sütjük.
Utolsó kommentek