Hozzávalók:
50 dkg gomba
1 db vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál fehérbor
3 dl kókusztej
só, bors, kakukkfű
40 dkg szélesmetélt
Elkészítés:
A gombát megmossuk, megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk. A vöröshagymát felkockázzuk, és egy evőkanál vajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a fokhagymát és a gombát, és addig pároljuk, míg a gomba puhulni kezd. Hozzáöntjük a bort, a kókusztejet, beleszórjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, míg a gomba teljesen megfő. Még fél evőkanál vajat adunk hozzá, és sós, logobó vízben kifőzött szélesmetélttel tálaljuk.
Forrás: Nők lapja konyhája
Utolsó kommentek