Hozzávalók:
4 db közepes méretű karalábé
50 dkg sertésmáj
1 kiskanál majoranna
1 fej vöröshagyma
3 dl tejföl
2 evőkanál olaj
só, bors
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott, megtisztított májat, borsozzuk, majorannával ízesítjük. Jól átforgatjuk, egy kevés vízzel felöntve puhára pároljuk, a legvégén megsózzuk.
A karalábékat kb. 1 cm széles szeletekre vágjuk. A szeletek egyik oldalát megkenjük tejföllel, és befedjük májjal, majd újabb karalábészelet következik. A karalábékat ily módon egyesével feltornyozzuk, és óvatosan egy tűzálló tálba helyezzük őket. Lefóliázzuk, és 180 fokon 30 perc alatt megpároljuk.
Forrás: Nők lapja konyha
Utolsó kommentek