Hozzávalók:
70 dkg pulykamell
25 dkg csirkemáj
25 dkg gomba
10 dkg zöldborsó
1 fej vöröshagyma
pirospaprika, só, bors
majoranna
olaj
liszt
tej
1 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A húst felszeleteljük, a hússzeleteket előző nap sós, fokhagymás tejbe áztatjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A hagymát kockára vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk.
A csirkemájat feldaraboljuk, és a félkész gombapörkölthöz adjuk. Megszórjuk majorannával. A borsót külön edényben, pici sóval és cukorral ízesített vízben, 6-8 perc alatt puhára főzzük, majd a kész raguhoz adjuk, összeforraljuk.
A húsról leszűrjük és leitatjuk a tejet. A szeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk és kevés olajon pirosra sütjük. A húst a raguval tálaljuk.
Forrás: nosalty.hu
Utolsó kommentek