Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 egész pulykacomb ledarálva
só, bors
majoranna
1 db padlizsán
2 db kápia paprika
2 db paradicsom
8 db zöldpaprika
Elkészítés:
Egy kevés felforrósított olajon a megpucolt és felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát megfuttatjuk. A darált húst rátesszük, egy kevés sóval, borssal és majorannával ízesítjük, majd gyakran kevergetve megpároljuk.
Amikor a hús már majdnem megpuhult, a kisebb kockákra vágott padlizsánt, a kápia paprikát és a felkockázott paradicsomot belekeverjük. A ragut kis lángon készre pároljuk.
Tálaláskor a félbe vágott zöldpaprikákat tányérra rakjuk, majd a padlizsános pulykaragut ráhalmozzuk.
Utolsó kommentek