Hozzávalók:
20 dkg gyümölcs (szőlő, őszibarack)
6 dkg kókuszreszelék
25 dkg vaj
8 dkg nyírfacukor
15 dkg teljes kiőrlésű liszt
1 kiskanál sütőpor
15 dkg zabpehely
5 dkg darált dió
Elkészítés:
A gyümölcsöket megmossuk, megtisztítjuk, feldaraboljuk, és a kókuszreszelékkel összeforgatjuk. A vajat a nyírfacukorral, a sütőporral, a zabpehellyel és a dióval összekeverjük. A tészta nagyobbik részét vékonyan kivajazott tepsibe egyenletesen belenyomkodjuk, és a kókuszos gyümölcsöt ráhalmozzuk. A tészta másik felét a gyümölcsre morzsoljuk, és még egy kicsit bele is nyomkodjuk. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük.
Utolsó kommentek