Hozzávalók:
80 dkg csirkemell
1 evőkanál vaj
só
15 dkg fehér szőlő
1 csokor friss menta
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet csillipor
25 dkg kuszkusz
5 dkg mazsola
Elkészítés:
A csirkét felkockázzuk, sózzuk. A vajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd rádobjuk a csirkehúst. Kb. 10 perc sütés után hozzáadjuk a megmosott szőlőszemeket, a fűszereket, és a vágott mentát, majd készre sütjük.
Közben a kuszkuszhoz másfélszeres mennyiségű vizet felteszünk forrni. Beletesszük a mazsolát, 5 percig főzzük, majd levesszük a tűzről, enyhén megsózzuk, és belekeverjük a kuszkuszt. Lefedjük, és 5 percig állni hagyjuk.
Utolsó kommentek