Hozzávalók:
2 evőkanál olaj
1 db vöröshagyma
4 dl húsleves alaplé
3 db babérlevél
40 dkg csicsóka
20 dkg burgonya
1 gerezd fokhagyma
3 teáskanál dijoni mustár
2 dl tejföl
1 evőkanál méz
Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát.
A megpucolt, kockára vágott csicsókát és burgonyát a hagymához adjuk, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a babérlevelet, és puhára főzzük a zöldségeket. Ha az zöldségek megfőttek, akkor a csicsókát szűrőkanállal kivesszük, és félretesszük. A babérleveleket is eltávolítjuk.
A maradékot botmixerrel krémesítjük. Hozzáadjuk a tejfölben elkevert mustárt és a mézet, és összeforraljuk, majd hozzáadjuk az előzőleg a félretett csicsókát.
Utolsó kommentek