Hozzávalók:
20 dkg spenót
50 dkg ricotta
16 db cannelloni tészta
2 evőkanál liszt
2 evőkanál vaj
2 dl tej
só, bors
szerecsendió
Elkészítés:
A besamelhez a vajat felhevítjük, belekeverjük a lisztet, majd szép lassan hozzáöntjük a tejet. Sózzuk, borsozzuk, csipet szerecsendióval ízesítjük.
A spenótot megmossuk és felaprítjuk, majd összeforgatjuk a ricottával és sózzuk. Mindegyik cannelonit megtöltjük a keverékkel, majd kiolajozott jénaiba helyezzük őket egymás mellé. Ráöntjük a besamelt, alufóliával lefedjük, és 160 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Végül levesszük a fóliát, és visszatesszük még 10 percre a sütőbe.
Utolsó kommentek