Hozzávalók:
1 csomag pizzapor
4 evőkanál olaj
1 szál póréhagyma
1 vöröshagyma
50 g juhsajt
só, bors
1 tojás fehérje
Elkészítés:
A pizzaport elkeverjük 2 dl vízzel és 2 evőkanál olajjal. Hozzákeverjük a fűszerkeveréket.
A töltelékhez a vöröshagymát kis kockákra vágjuk és forró olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott póréhagymát és a kis kockákra vágott juhsajtot, rövid időre felforrósítjuk, majd sóval és borssal ízesítjük.
A tésztát 20x30 cm-es téglalappá nyújtjuk. A tölteléket elterítjük rajta, majd rászórjuk a sajtot. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A tésztát a rövidebbik oldalánál kezdve feltekerjük, és 1-2 cm széles darabokra vágjuk. A csigákat egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, tojásfehérjével bekenjük, és az előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
Forrás: Jutta Pötz: Falatnyi ételek
Utolsó kommentek