Hozzávalók:
2 db mangó
2 db kivi
2 evőkanál méz
Elkészítés:
A mangókat a lapos mag két oldalán hosszában kettévágjuk. A fél mangókat hosszában és keresztben bevagdossuk és félretesszük. A középső magos részről eltávolítjuk a héjat, és lefaragjuk róla a gyümölcshúst.
A lefaragott gyümölcshúst simára turmixoljuk, majd a meghámozott kiviket is pépesítjük. A kétféle gyümölcspépet külön edénybe tesszük, és lefedve behűtjük.
A beirdalt fél mangókat vágott felükkel lefelé a grillrácsra helyezzük, és5 percig sütjük, amíg a szélük kissé barnulni nem kezd. Az utolsó egy percben megkenjük egy kis mézzel.
Amikor a mangó megsült, óvatosan kifordítjuk a fél mangók héját, hogy a közepük virágszerűen kinyíljon. A kétféle péppel tálaljuk.
Forrás: TV Paprika
Utolsó kommentek