Hozzávalók:
50 dkg metélt tészta
20 dkg mák
cukor
Elkészítés:
A tésztát sós vízben főzzük meg. Közben a mákot a cukorral keverjük össze és daráljuk le. Ha kifőtt a tészta, óvatosan forgassuk össze a darált mákkal.
Hozzávalók:
50 dkg metélt tészta
20 dkg mák
cukor
Elkészítés:
A tésztát sós vízben főzzük meg. Közben a mákot a cukorral keverjük össze és daráljuk le. Ha kifőtt a tészta, óvatosan forgassuk össze a darált mákkal.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek