Hozzávalók:
2 db közepes burgonya
4 db sárgarépa
1 db fehérrépa
0,25 db zeller
1 doboz konzerv kukorica
1 doboz mexikói zöldségkeverék
1 db alma
5 db csemegeuborka
2 pohár tejföl
3 dl majonéz
mustár
só, bors
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk. A sárgarépát, fehérrépát, zellert és később hozzáadva a mexikói mixet, sós vízben nem egészen puhára főzzük. A kukoricát lecsepegtetjük. Az összes zöldséget és az almákat, uborkát fél cm-es kockákra vágjuk.
Ezután a tejfölt elkeverjük a majonézzel, sózzuk, borsozzuk, és egy kis mustárral ízesítjük. Belekeverjük a zöldségeket.
Forrás: Verő Juli, Jámbor Zsóka - Olcsón, egészségesen
Utolsó kommentek