Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb
1 db zsemle
6 db tojás
1 nagy fej vöröshagyma
2 evőkanál pirospaprika
só, őrölt bors, kömény
5 gerezd fokhagyma
4 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítés:
A zsemléket beáztatjuk, a hagymát felaprítjuk, a sertéscombot a ledaráljuk. Összedolgozzuk, majd hozzáadunk két tojást, a zsemlemorzsát, fűszerezzük pirospaprikával, sóval, őrölt borssal és köménnyel, összezúzott fokhagymával és az egészet ismét jól összedolgozzuk. A másik négy tojást keményre főzzük, majd lehűtjük és megtisztítjuk.
Egy tepsit kiolajozunk, a fasírt massza felét beletesszük, belefektetjük a főtt tojásokat, majd a massza másik felével betakarjuk. A tetejét elsimítjuk, fóliával letakarjuk és előmelegített sütőben 200°C-on 40-45 perc alatt pirosra sütjük. A sütő ből kivéve kissé lehűtjük, majd szeleteljük.
Forrás: aprotuti.hu
Utolsó kommentek