Hozzávalók:
1 doboz kukorica és zöldborsó konzerv
fél kg burgonya
4 db paradicsom
2 teáskanál szárított chili
1 teáskanál szárított oregánó
0,5 teáskanál pirospaprika
0,5 teáskanál őrölt kömény
4 szelet pulykamell
20 dkg feta sajt
só, bors
Elkészítés:
Melegítsük a sütőt 190 fokra. Egy olajjal kikent tepsibe tegyük bele a kukoricát, zöldborsót, az apró kockákra vágott burgonyát és a paradicsomot. Rakjuk bele a fűszereket és alaposan keverjük össze.
A pulykamelleket sózzuk, borsozzuk, majd helyezzük rá a zöldségekre. Szórjuk meg az aprított feta sajttal. Fólia alatt addig süssük, amíg a zöldségek és a hús is megpuhul, majd fólia nélkül pirítsuk még 15 percig.
Forrás: A szakácsművészet bibliája
Utolsó kommentek