Hozzávalók:
4 dl tejföl
20 dkg juhtúró
4 szelet tőkehal
2 tojás
10 dkg füstölt sajt
10 dkg edami sajt
2 evőkanál zöldfűszer keverék
só, őrölt bors
Elkészítés:
A halszeleteket megmossuk és alaposan lecsepegtetjük. Megsózzuk enyhén és alaposan bedörzsöljük a zöldfűszer keverékkel. Egy kivajazott tűzálló tálba vagy tepsibe tesszük.
A juhtúrót egy villa segítségével alaposan összenyomkodjuk. Hozzákeverjük a tejfölt és a tojásokat. Belerakjuk a reszelt sajtot. Őrölt borssal fűszerezzük. Ráöntjük a hal tetejére.
Előmelegített 200 fokos sütőben 20 percig lefedve, majd fedő nélkül aranybarnára sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Forrás: nosalty.hu
Utolsó kommentek