Hozzávalók:
3 db paprika
200 g kuszkusz
2,5 dl zöldségleves
1 csomó retek
1 db lilahagyma
15 dkg juhsajt
jégsaláta
rukkola
Elkészítés:
Hosszában kettévágjuk a paprikákat. Kiszedjük a magját, megmossuk, és bőrös felével felfelé fordítva a grillrácsra sorakoztatjuk. Addig sütjük, amíg hólyagot vet a héja. Ekkor kiszedjük a grillsütőről, és hagyjuk kihűlni.
Közben tálba tesszük a kuszkuszt. A levest ráöntjük, kb. 10 percig hagyjuk duzzadni, majd fellazítva a kuszkuszt, egy villával belekeverünk 2 evőkanálnyi olívaolajat.
Lehúzzuk a paprika bőrét, és csíkokra vágjuk a húsát. A rukkolát, a retket és a jégsalátát megmossuk, és szárazra rázzuk. Megtisztítjuk, és karikákra vágjuk a hagymát. A juhsajtot felkockázzuk, és az összes hozzávalót összekeverjük.
Utolsó kommentek