Hozzávalók:
10 dkg juhsajt
1 gerezd fokhagyma
50 g vaj
1 dl tejszín
20 g reszelt parmezán
bazsalikom
4 szelet csirkemell
0,5 kg burgonya
3 db piros húsú paprika
só, bors
Elkészítés:
A juhsajtot kis darabokra vágjuk, villával összenyomkodjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, fokhagymanyomón áttörjük. A sajtot a vajjal és a tejszínnel pépesítjük. Belekeverjük a parmezánt, fokhagymát, bazsalikomot.
A csirkemelleket megtöltjük a sajtos töltelékkel. A burgonyát és a paprikát felkarikázzuk. Egy tepsit kiolajozunk, beletesszük a zöldségeket, ráhelyezzük a húsokat, és közepes lángon, lefedve sütjük kb. fél órán át. Ha a burgonya megpuhul, akkor levesszük a fóliát róla, és addig sütjük tovább, míg a hús megpirul.
Utolsó kommentek